Interior lights not working?! - Page 2 - Nissan Titan Forum
Reply
 
Thread Tools Display Modes
post #11 of 16 Old 06-11-2009, 04:30 PM
scr38
Administrator
Shift_Obsessed
 
scr38's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Lake Jackson, TX
Posts: 6,577
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 25 Post(s)
Quote:
Originally Posted by s6jnieto View Post
I don't know which one #22 is. All my fuses are either marked with a 10 or 15. I saw one that said interior lights, but the fuse was not split. My headlights, and all exterior lights work fine. The light where my speedomoter and all gauges are also works fine. I thought it was a split fuse, but maybe it is the BCM. Does anyone know how much I am looking at spending if I take it to the dealer?
Swap fuse #22 with one of the spares to be sure it is good.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Fuse Block Inside.JPG
Views:	1144
Size:	20.9 KB
ID:	44499  
scr38 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 16 Old 06-11-2009, 06:09 PM Thread Starter
s6jnieto
Shift_lurker
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 25
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
It worked!

Quote:
Originally Posted by scr38 View Post
Swap fuse #22 with one of the spares to be sure it is good.
It worked! Thank you! The dome is now operational...... The lights on the bottom of all four of the doors still won't come on wheather the door is open or closed. Does a different fuse go to those? Also, my rear drivers side door doesn't open from the inside of the truck cab, but does open from the outside.... Any clue on that? I tried flipping the child safety switch, but it didn't do any good.

Again, thanks for your help. These forums do come in handy.
s6jnieto is offline  
post #13 of 16 Old 06-11-2009, 06:33 PM
scr38
Administrator
Shift_Obsessed
 
scr38's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Lake Jackson, TX
Posts: 6,577
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 25 Post(s)
All those lights are on the same fuse, and on the same BCM circuit. Your problem is either with the bulbs or wiring going to those lights.
Either the child lock isn't releasing or the linkage from the inside handle to the lock assembly is disengaged.
Either way you will have to remove the door panel to find the problem.
scr38 is offline  
 
post #14 of 16 Old 06-11-2009, 06:37 PM
sht06
Shift_Enthusiast
 
sht06's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 458
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Quote:
Originally Posted by s6jnieto View Post
It worked! Thank you! The dome is now operational...... The lights on the bottom of all four of the doors still won't come on wheather the door is open or closed. Does a different fuse go to those? Also, my rear drivers side door doesn't open from the inside of the truck cab, but does open from the outside.... Any clue on that? I tried flipping the child safety switch, but it didn't do any good.

Again, thanks for your help. These forums do come in handy.
Mine did it once after dealer worked on it. They didn't hook the interior cable to the handle.Mine would also open from outside but not inside.Another dealership pulled door panel off installed the cable to inside handle no problem.Took them about 15 min from start to finish. Hope this helps?
sht06 is offline  
post #15 of 16 Old 06-12-2009, 02:11 AM Thread Starter
s6jnieto
Shift_lurker
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 25
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
More repairs...

Thanks for the info. If I can figure out how to (without breaking everything), I will pull the panel off tomorrow and check it out. I ordered some OEM front exhaust manifolds today. I need to replace both driver and passengers sides. Does anyone know where a tutoral, or written out directions to go about this repair are located? I tried to get a chilton for the Titan from my local Kragen auto parts store, but they don't carry them, and can't even order them. Do they make the chilton or something simialar for the Titan???
s6jnieto is offline  
post #16 of 16 Old 06-13-2009, 10:51 AM
04titanss
Moderator
Shift_Obsessed
 
04titanss's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Holden, LA
Posts: 3,808
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Quote:
Originally Posted by s6jnieto View Post
Thanks for the info. If I can figure out how to (without breaking everything), I will pull the panel off tomorrow and check it out. I ordered some OEM front exhaust manifolds today. I need to replace both driver and passengers sides. Does anyone know where a tutoral, or written out directions to go about this repair are located? I tried to get a chilton for the Titan from my local Kragen auto parts store, but they don't carry them, and can't even order them. Do they make the chilton or something simialar for the Titan???

Here you go: http://www.nicoclub.com/FSM/titan/

2004 XE KC Performance Mods: UNDER GROUND
Quickest UNTUNED Titan 13.900 @ 96.67mph
N/A Tuned Non Cammed 13.180@102.31


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
04titanss is offline  
Reply

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode


Forum Jump

  Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Interior lights not working ModlessG Dealerships - The Good and The Bad 14 08-25-2012 03:19 PM
SSV not working LDOTITAN Audio / Video and interior electronics 5 07-04-2008 11:26 PM
Chat Room - Is It Working For You? RIDER Off Topic 72 02-24-2007 04:47 PM
Need your help, my license lights no longer working... cujo Technical Discussion 11 11-07-2006 08:37 AM
Working on Preouts on OEM deck QWIKWHIP Audio / Video and interior electronics 4 02-28-2006 11:12 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off