Backup lights stopped working - Nissan Titan Forum
 
Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 12-09-2012, 10:47 AM Thread Starter
pgw85706
Shift_lurker
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Backup lights stopped working

2009 Titan SE King Cab.

Neither backup light comes on when I shift to reverse. I can't recall if the cargo lamp activates in reverse but it does not but it does function with the switch. I have replaced the backup lamp bulbs and have confirmed the fuse is good.

Is there a switch that is suspect and where is it located? Any suggestions what I should check?

Thanks, Patrick
pgw85706 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 12-09-2012, 12:57 PM
scr38
Administrator
Shift_Obsessed
 
scr38's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Lake Jackson, TX
Posts: 6,445
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Check fuse #51, a 10 amp, in the IPDM.
scr38 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode


Forum Jump

  Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sat radio stopped working Stabmasterflex Audio / Video and interior electronics 9 05-10-2009 04:36 AM
A/C Stopped working. What is wrong?? OrangeCountyTitan General Discussion 2 11-10-2008 07:35 PM
04 kc cd changer stopped working catman General Discussion 2 09-29-2008 10:44 PM
Radio/CD/MP3 stopped working AgTitan06 Technical Discussion 4 04-25-2008 11:29 PM
cd player stopped working? WTF? spody General Discussion 11 06-09-2006 11:39 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off